درب های سکشنال زیرسقفی

ساخت و تعمیر انواع درب های سکشنال زیرسقفی در تهران و سرتاسر کشور با قیمت مناسب ما پذیرای سفارشات شما هستیم

قیمت درب سکشنال زیر سقفی

۵ بازديد

درب های سکشنال زیرسقفی که بدنه آن از یک پانل ساندویچ پر شده از پلی اورتان تشکیل شده است که عملکرد باز و بسته شدن را با قدرت فنر های پیچشی در نتیجه ماشه نوع کششی یا موتور محور محور یا در حالت دستی انجام می دهد.  درب سکشنال با لغزش از روی ریل در طرفین با قدرت فنر های پیچشی، لولا های نصب شده در دو طرف پانل های درب، چرخ ها و طناب فولادی پیچیده شده در اطراف درام حرکت می کند. قیمت درب سکشنال زیر سقفی بر اساس اندازه، موتور و سایر اجزای درب متفاوت است. در این بخش همراه ما باشید تا این موارد را برای شما توضیح دهیم.

موارد موثر در قیمت درب سکشنال زیر سقفی

درب های سکشنال زیر سقفی، درب هایی با کاربری آسان و ایمن هستند که می توانند هماهنگ با تمام سیستم های کنترل تکنولوژیکی کار کنند. به لطف سیستم های ایمنی مانند پنوماتیک، فتوسل، اپتو سنسور در صورت تماس با هر جسمی در حین بسته شدن درب، حرکت بسته شدن را متوقف کرده و دوباره به سمت جهت باز شدن حرکت می کند. سیستم ایمنی قطع طناب به صورت استاندارد در درب های صنعتی سکشنال استفاده می شود. در صورت شکستن احتمالی طناب، سیستم ایمنی پاره شدن طناب فعال شده و از سقوط درب جلوگیری می کند. موارد موثر در قیمت درب های سکشنال زیر سقفی عبارت اند از:

موتور درب سکشنال

دو نوع به عنوان کششی و محوری وجود دارد. موتور کششی در درب های سکشنال مسکونی و موتور اسپیندل در درب های سکشنال صنعتی استفاده می شود.

نقشه کشی درب مقطعی

درب سکشنال برای اندازه گیری تولید می شود. کاربرد با توجه به جزئیات پرتو منطقه کاربرد متفاوت خواهد بود. شما می توانید نمونه نقاشی ها را در وب سایت ما بیابید.

مشخصات فنی درب سکشنال صنعتی

مشخصات فنی شمال ویژگی، مواد، قطعات و اجزای درب است که در راهنمای آن یادداشت شده ایت و باید قبل از خرید مطالعه شود.

درب سکشنال کجا استفاده می شود؟

درب های سکشنال اغلب در قسمت های ورودی و حمل و نقل محصولات کارخانه ها، در های انبار ها و سوله ها، گالری های اتومبیل ویا مکان های نمایش صنعتی، گاراژ های پارکینگ منازل مسکونی، درب های گاراژ ویلا ها و نمایشگاه هایی که محصولات ویژه در آن ها به نمایش گذاشته می شود، استفاده می شود.

ویژگی های  کلی  هنگام تعیین قیمت درب سکشنال زیر سقفی

به طور کلی تمامی درب های سکشنال در برخی ویژگی ها مشترک هستند. به عنوان مثال قسمت ریلی درب از فولاد گالوانیزه ۲ میلی متری و در اندازه پروفیل ۲ اینچی ساخته شده است. به صورت اختیاری، ریل های پروفیل ۳ اینچی برای در های با بار باد زیاد ترجیح داده می شوند. ریل ها را می توان به صورت اختیاری به صورت ضد زنگ تولید کرد. در انتهای بالایی ریل درب، یک بافر فنری وجود دارد که توقف و ترمز ایمن را در زمان باز شدن درب فراهم می کند. ریل ها به صورت استاندارد گالوانیزه می شوند. در صورت تمایل می توان آن را با رنگ پودری به کد رال مورد نظر رنگ آمیزی کرد.

نکته دیگر در تعیین قیمت درب سکشنال زیر سقفی وات مصرفی است که با توجه به نوع موتور مورد استفاده متفاوت است. ولتاژ کار موتور درب سکشنال صنعتی باید 400 Vac / 50 هرتز باشد، جریان مصرفی موتور باید 1.5 آمپر x 3 باشد. توان الکتریکی موتور درب سکشنال درب گاراژ باید 236 وات باشد، منبع تغذیه باید 24 ولت باشد.

یونولیت

مزایای درب سکشنال زیر سقفی

دارای ۳ مدل درب صنعتی، درب پارکینگ و درب شیشه ای فول ویژن است که همگی مزایای زیر را دارا هستند.

درب سکشنال با لغزش از روی ریل در طرفین با قدرت فنر های پیچشی، لولا های نصب شده در دو طرف پانل های درب، چرخ ها و طناب فولادی پیچیده شده در اطراف درام حرکت می کند. با لغزش به سمت بالا مطابق با نوع بستر باز می شود که باعث می شود فاصله تیر بین نقطه بالایی در و انتهای سقف به مناسب ترین حالت استفاده شود. ساندویچ پانل های پر شده با پلی اورتان عایق بالایی دارند و به زیبایی نمای شما ارزش می بخشند. آن ها درب هایی با کاربری آسان و ایمن هستند که می توانند هماهنگ با تمام سیستم های کنترل تکنولوژیکی کار کنند. به لطف سیستم های ایمنی مانند پنوماتیک، فتوسل، اپتو سنسور در صورت تماس با هر جسمی در حین بسته شدن درب، حرکت بسته شدن را متوقف کرده و دوباره به سمت جهت باز شدن حرکت می کند. علاوه بر این سیستم های ایمنی، موتور نوع فشار کش ما دارای ویژگی تشخیص خود مانع است.

بدون نیاز به سیستم ایمنی اضافی، اگر در هنگام بسته شدن با مانعی برخورد کند، حرکت بسته شدن را متوقف کرده و دوباره به سمت جهت باز شدن حرکت می کند.

از دیگر مزایا این است که جریان هوا و گرد و غبار با استفاده از واشر آب بندی بیرونی EPDM که انعطاف پذیری خود را تا منفی سی درجه سانتیگراد بین دیواره های پایین، بالا و جانبی درب مقطعی حفظ می کند، جلوگیری می کند. مقاومت باد مقطعی درب بین ۰ کیلومتر در ساعت تا ۲۶۲ کیلومتر در ساعت متغیر است. عرض درب، جزئیات درب سرویس و پنجره عوامل مؤثر بر مقاومت درب در برابر باد هستند.

درصورتی که قصد خرید درب سکشنال زیر سقفی را دارید، بهتر است خرید خود را از یک نام آشنا و معتبر انجام دهید تا علاوه بر اطمینان نسبت به مشخصات فنی، بهترین گزینه متناسب با نیاز خود را خریداری کرده باشید.

درب های سکشنال زیرسقفی چیست؟

۴ بازديد

انواع درب های سکشنال زیرسقفی

درب های سکشنال زیرسقفی در انواع یک تکه و پنلی با مصارف مسکونی و صنعتی تولید می‌شوند. درب یک تکه سکشنال با زاویه نود درجه زیر سقف قرار گرفته و دارای سیستم بالانس فنری و موتور زیرسقفی ساید یا وسط است. درب های یک تکه، سرو صدای کمتری نسبت به درب های پنلی ایجاد می‌کنند.

درب پنلی سکشنال از چند پنل ساخته شده که با لولا به هم متصل هستند. این پنل‌ها درون ریل‌های جانبی حرکت کرده و زیر سقف قرار می‌گیرند.

از هر دو نوع درب های یک تکه و پنلی برای مصارف مسکونی و صنعتی استفاده می‌شود. در در‌ب های مسکونی از موتور کشنده برای تحمل وزن درب ‌استفاده می‌شود؛ ولی درب های صنعتی در اندازه و ابعاد بزرگتر تولید می‌شوند؛ پس به موتورهای گیربکسی قوی‌تر و قطعات محکم‌تری نیاز دارند.

ساختار عملکردی درب های سکشنال زیرسقفی

به طور کلی درب های زیرسقفی دارای  فنرهای بالانس قدرتمند به همراه موتورهای کشنده یا گیربکسی هستند. فنرهای بالانس به خوبی وزن درب را متعادل نموده و آنرا در زاویه مناسب نگه می‌دارند.

موتور این درب‌ها با نیروی الکتریکی، درب را روی ریل‌های جانبی مخصوصی به سمت زیر سقف می‌کشند. این درب‌ها در حالت بسته به صورت عمود بر کف و در حالت باز به صورت افقی و موازی سقف قرار می‌گیرند. سنسور این درب‌ها با کمک ریموت فعال می‌شوند.

درب های اتوماتیک سکشنال به راحتی به سنسورها و چشم مادون قرمز مجهز می‌شوند تا سرعت باز شدن اتوماتیک، حساسیت سیستم در برخورد با مانع و امکان نیمه باز شدن درب، تنظیم شود.

تولید کنندگان مختلف، درب و پنل‌ها را در ضخامت و ابعاد متفاوت و طبق سفارش مصرف کننده تولید می‌کنند. پنل‌ها با لولاهای فولادی به هم متصل می‌شوند که از استحکام قابل قبولی برخوردار هستند.

با کم تر شدن فضاهای اداری و مسکونی و هم چنین گسترش آپارتمان‌ها، ساختمان‌ها تغییرات بسیاری کرده اند و مدرن تر شده اند. امروزه استفاده بهتر و درست تر از فضا ، مصرف انرژی و زیبایی سه اولویت اصلی در طراحی و معماری ساختمان‌ها محسوب می‌شوند. در، پنجره ، شیرالات، تزیینات داخلی و فضای بیرونی و… در یک ساختمان بسیار با اهمیت هستند اما اگر بخواهیم به مهم ترین بخش ساختمان بپردازیم باید بگوییم که درب ساختمان اداری یا مسکونی از مابقی این اجزا مهم تر است. استفاده از درب مناسب فضای ساختمان علاوه بر جلوگیری از هدر رفتن فضای بیرونی، امنیت ساختمان را نیز تضمین می‌کند.

با تغییر سبک ساختمان ها درب ها نیز تغییر کرده اند و دیگر از درهای کلونی و دقل البابی خبری نیست و این درب‌ها مدتهاست جای خود را به درب های اتوماتیک داده اند. یکی از پراستفاده ترین و محبوب ترین درب‌های اتوماتیک مناسب ساختمان‌ها درب های سکشنال زیر سقفی است.

امنیت درب های سکشنال زیر سقفی

درباره امنیت درب های سکشنال زیرسقفی می‌توان به طراحی منحصر به فرد آن اشاره کرد درب سکشنال دارای سیستم ضد سقوط  است و در شرایطی که کابل و فنر موجود در آن عمل نکنند نگرانی برای سقوط درب بر روی افراد و یا ماشین‌ها وجود ندارد چرا که این سیستم فعال می‌شود . درباره امنیت ساختمان نیز باتوجه به سرعت بالای باز و بسته شدن درب های سکشنال زیر سقفی نگرانی برای ورود افراد متفرقه به ساختمان وجود ندارد و دیگر ویژگی جالب این نوع از درب ها این است که مجهز به فناوری است که در بیرون از ساختمان و کف زمین نصب می‌شود و اگر فردی در حال عبور از مقابل درب باشد یا خودرو به صورت ناگهانی در هنگام بسته شدن درب قادر به حرکت نباشد و توقف کند ، بسته شدن درب به صورت اتوماتیک و هوشمند متوقف می‌شود تا از این بابت نیز نگرانی جانی و مالی وجود نداشته باشد.

درب های سکشنال زیرسقفی چه کاربردی دارند؟

۴ بازديد

یکی از محبوبترین انواع درب های اتوماتیک در صنعت ساختمان سازی، درب های سکشنال زیر سقفی است.  این درب ها به دلیل مکانیسم خاص باز و بسته شدن به این نام معروف شده اند، در این مقاله کوتاه به بیان نکات مهمی در مورد ماهیت این درب ها و مزایا و معایب استفاده از آنها می پردازیم.

درب های سکشنال زیرسقفی چیست؟

این نوع درب ها یکی از ایمن ترین و به روزترین درب های اتوماتیک در معماری اروپا شناخته شدهاند، درب های سکشنال زیرسقفی معمولا از پنل های مختلفی تشکیل شده است که هنگام باز و بسته شدن به صورت نود درجه حرکت کرده و از حالت عمودی به حالت افقی تغییر موقعیت می دهند، ضمن این که هنگام باز شدن به موازات سقف قرار میگیرند. به همین دلیل هم به این نوع درب های سکشنال زیرسقفی، درب اتوماتیک زیرسقفی هم میگویند. درب های سکشنال زیرسقفی در دو نوع یک تکه و پنلی ساخته میشود که در این میان درب های یک تکه سروصدای کمتری نسبت به درب های پنلی دارند.

مواد به کار رفته در ساخت درب سکشنال زیر سقفی

این درب ها به دلیل مکانیسم خاص باز و بسته شدن دارای سیستم بالانس فنری و همچنین موتورهای زیرسقفی ساید یا وسط هستند.

درب های پنلی معمولا از چندین پنل تشکیل میشود که این پنل ها با لولا به هم وصل شده و هنگام بالا و پایین رفتن درون ریل حرکت میکنند، اما درب های یک تکه کاملا زیر سقف قرار گرفته و به صورت 90 درجه باز میشود.

پنل های درب سکشنال از جنس فولاد یا آلومینیوم ضخیم هستند و معمولا با رنگ های الکتروستاتیک رنگ آمیزی میشوند و به همین دلیل مقاومت خوبی در مقابل شرایط مختلف آب و هوایی دارند.

مزایای استفاده از درب های سکشنال زیر سقفی

در این بخش به بیان برخی مزایای این نوع درب اتوماتیک می پردازیم، این درب ها نسبت به سایر مدل های رول آپ و اتوماتیک دارای مزایای به مراتب بیشتری هستند که به شرح زیر است:

– مهمترین شاخصه درب های سکشنال زیر سقفی امنیت بالای آن است. امکان سرقت و ورود غیرمجاز به منازل از این درب ها غیر ممکن است.

– این درب ها غالبا مجهز به سنسور مادون قرمز جهت جلوگیری از برخود با موانع هستند، به این ترتیب امکان برخورد این درب ها با خودرو یا اشخاص تقریبا صفر است. ضمن این که ضد سقوط نیز هستند.

– این نوع درب ها تنها به 20 سانتیمتر ارتفاع از سقف برای باز شدن نیازمند هستند، بنابراین شاید بتوان گفت بهترین انتخاب برای فضاهای کوچک درب سکشنال زیرسقفی است.

– این درب ها دارای قابلیت باز و بسته شدن به صورت بی نهایت هستند، چرا که بیشترین فشار باز و بسته شدن درب روی سیستم کوک فنر دستگاه بوده و فشار کمی به موتور وارد میشود.

–  از لحاظ معماری دارای زیبایی چشمگیری است و قابلیت استفاده در انواع نما را دارا میباشد.

– پنل های به کار رفته در ساخت این درب ها از ورق های فولادی ساخته شده و فضای خالی بین آنها با خمیر پلی اورتان پر میشود به همین دلیل عایق خوبی در برابر سرما و گرما و همچنین آلودگی های صوتی است. قابلیت صرفه جویی در مصرف انرژی را دارا است و بسیار مناسب برای استفاده در ساختمان های مسکونی است.

– یکی دیگر از ویژگیهای این درب ها، قابلیت نصب درب و پنجره به تعداد دلخواه است.

– کیفیت بالای متریال به کاررفته در تولید درب های سکشنال زیر سقفی عمر این دستگاه ها بالا است و در مقابل شرایط مختلف آب و هوایی کمترین فرسایش را دارند.

– حرکت بی صدا هنگام باز و بسته شدن

– ساده ترین سیستم خلاص کن دستی را دارد که در هنگام قطعی برق میتوان از آنها برای باز و بسته شدن درب استفاده کرد.

– استفاده از ریل های نگهدارنده با کیفیت و همچنین چرخهای ضد سایش در این نوع درب ها، استهلاک درب های سکشنال زیرسقفی را نسبت به سایر مدل ها کاهش میدهد.

– از آنجایی که مکانیسم عملکردی این درب بسیار کاربردی است علاوه بر استفاده به عنوان درب پارکینگی میتوان از آن در محیطهای صنعتی، آشیانه هواپیما و … نیز از آن استفاده کرد.

– از آنجایی که این درب ها از پنل های جداگانه ساخته میشوند در صورت نیاز به تعمیر میتوان فقط پنل معیوب را تعمیر یا تعویض کرد و این مسئله صرفه جویی در هزینه های تعمیر و نگهداری را در پی خواهد داشت.

معایب درب های سکشنال زیر سقفی

این درب ها نیز معایبی دارند که برای انتخاب آنها بهتر است تمام نکات مربوط به آن را بدانید و انتخاب آگاهانه تری داشته باشید.

– درب های سکشنال نسبت به سایر درب های اتوماتیک گرانتر هستند.

– از آنجایی که این درب ها دارای قطعات مکانیکی بیشتر و پیچیده تری هستند، نیاز به مراقبت و نگهداری بیشتری نسبت به سایر مدل ها هستند.

کلام آخر

انتخاب این درب ها به دلیل زیبایی ظاهری و تنوع در طرح و رنگ بسیار شایع است و همانطور که گفتیم درب های سکشنال زیر سقفی یکی از پرطرفدارترین درب های اتوماتیک هستند. ایمنی بالایی دارند و دارای مقاومت و طول عمر مناسبی است، این درب ها برای خانه هایی که فضای کمی برای باز شدن درب در اختیار دارند و اصطلاحا “بر” کمی دارند بسیار مناسب است.

درب های سکشنال زیرسقفی

۴ بازديد

با پیشرفت فناوری در دنیای صنعتی امروز، تمامی صنایع به دنبال راحتی بیشتر مصرف کنندگان هستند. صنایع درب و پنجره هم از این قاعده مستثنی نیست و به تولید درب های سکشنال زیرسقفی اتوماتیک پرداخته‌اند تا در وقت و انرژی شما صرفه جویی شود.

هیچ چیزی خوشایند تر ‌از این نیست که قبل از رسیدن به درب ورودی، درب به طور اتوماتیک باز شده و بعد از ورود هم بسته شود.

درب های سکشنال در حالت باز، زیر سقف جا می‌گیرد؛ از این جهت به آنها درب های زیرسقفی هم گفته می‌شود. این درب‌ها بهترین گزینه برای مکان‌های دارای محدودیت ارتفاع جهت نصب درب های معمولی هستند.

متداول‌ترین کاربرد درب های سکشنال زیرسقفی در ایران، درب های پارکینگی هستند ولی قابلیت نصب درب ها در داخل و خارج ساختمان وجود دارد. این درب ها طبق نیاز و سلیقه مشتریان در ابعاد و با متریال متفاوت تهیه می‌شوند؛ ولی ساز وکار عملکردی آنها مشابه است.

درب های سکشنال زیرسقفی

مزایای درب های سکشنال زیر سقفی

  • با نصب درب های سکشنال زیرسقفی ، امنیت عابرین و ساکنان حفظ شده و امکان توقف خودرو در زیر درب فراهم می‌شود.
  • این درب‌ها در رنگ ها و طرح‌های مختلف برای هماهنگی با معماری ساختمان و نیاز مشتریان قابل تولید هستند.
  • امکان نصب پنجره و درب روی درب های سکشنال زیرسقفی وجود دارد تا نیازی به باز شدن کامل درب نباشد.
  • با وجود سنسورهای پیشرفته، دارای امنیت بالا در برابر ضربه و ورود غیر قانونی هستند.
  • پنل و یراق آلات به کار رفته در این درب‌ها در برابر سایش و خوردگی مقاوم هستند؛ در نتیجه هزینه نگهداری کمتری دارند.
  • درب های سکشنال زیرسقفی به صورت عایق گرد و غبار، هوا و آلودگی صوتی عمل نموده و در مقابل وزش باد مقاوم هستند.
  • این درب ها در مقایسه با درب های قدیمی تا بیست سانتی متر فضای کمتری را اشغال می‌کنند.
  • حرکت با کمترین میزان آلودگی صوتی را فراهم می‌نمایند.
  • سرعت بالا و امکان تردد نامحدود با نصب موتورهای قوی به خوبی میسر است.
  • امکان نصب سنسورهای حرکتی برای ممانعت از برخورد با مانع و تنظیم سرعت باز و بسته شدن وجود دارد.
  • در صورت قطعی برق مجهز به سیستم خلاص کن دستی هستند تا درب با نیروی انسانی باز شود.
  • این درب ها با توجه به کیفیت بالای قطعاتشان، بی نیاز از سرویس دوره‌ای و مکرر هستند.

قیمت درب های سکشنال زیرسقفی

قیمت درب های سکشنال اتوماتیک به جنس درب یا پنل ها، نوع و قدرت موتور و عرض و ارتفاع درب وابسته است. سایر جزئیات مثل قرار گیری پنجره،  نصب درب آدم رو، تنظیم سنسورها، چشم مادون قرمز و سیستم روشنایی هم باعث افزایش قیمت تمام شده این درب ها خواهد شد.

هزینه نصب، حمل و نقل و اعمال تنظیمات مدنظر را هم باید به قیمت نهایی درب های سکشنال زیر سقفی اضافه کرد.

طراحی درب های سکشنال زیرسقفی چگونه است ؟

درب های سکشنال زیر سقفی به صورت اتوماتیک کار می‌کنند و یکی از مدرن ترین درب های طراحی شده  در جهان هستند. این سبک از درب ها را احتمالا در پارکینگ منازل یا ساختمان های تجاری کوچک مشاهده کرده‌اید. بیشترین کارایی این نوع درب ها در آپارتمان هاست ؛ درب سکشنال اتوماتیک زیر سقفی یکی از مدرن ترین درب های اتوماتیک در صنعت ساختمان سازی و معماری است. این نوع درب جایگزین درب های کره کره ای شده اند و ساختمان های مدرن در ایران نیز به این نوع از درب اتوماتیک روی آورده اند.

همان طور که از نام این درب ها مشخص است این درب ها اتوماتیک و زیر سقفی هستند اما چرا به آنها درب های سکشنال زیر سقفی می‌گویند؟ دلیل نام گذاری این است که این نوع از درب ها مناسب فضاهای کوچک با ارتفاع کم هستند و اصطلاحا بخشی از فضای زیرسقف را اشغال می‌کنند این درب ها تنها به 20 تا 20 سانتی متر ارتفاع برای نصب نیاز دارند در حالی که سایر درب های اتوماتیک قدیمی ‌فضا و ارتفاع بیشتری برای نصب نیاز دارند.

مکانیزم درب های سکشنال زیر سقفی

یکی از مشکلات مهم درب های اتوماتیک کره کره ای یا کشویی این است که سرعت باز و بسته شدن درب بسیار آهسته بوده و به همین دلیل امنیت کافی ندارند. در این نوع از درب ها معمولا نگرانی از بابت اینکه در فاصله ی بسته شدن در، شخصی وارد پارکینگ ساختمان شود وجود دارد اما درب های سکشنال زیرسقفی با سرعت زیادشان در باز و بسته شدن این نگرانی را از بین برده اند.  مکانیزم این درب ها بدین صورت است که زیر سقف جمع شده  و بدون ایجاد هیچ گونه سرو صدایی به سرعت باز و بسته می‌شوند.

مزیت بهره گیری از درب های سکشنال زیر سقفی در ساختمان‌ها

برای ساختمان های مدرن امروزی درب های سکشنال زیرسقفی بهترین گزینه هستند. درب های سکشنال زیرسقفی همان طور که پیشتر اشاره کردیم فضای بسیار محدودی را اشغال می‌کنند . ضمن اینکه مصرف انرژی آنها نیز بسیار کم است. در مقایسه با درب های اتوماتیک دیگر سرعت باز و بسته شدن بیشتری دارد و سرو صدای آنها بسیار کم است. یکی از نکات جالب توجه این نوع درب ها که در طراحی نمای بیرونی ساختمان ها نیز بسیار با اهمیت است این نکته است که این درب ها تنوع رنگی بسیار زیادی داشته و با روکش های مختلف از چوب گرفته تا آجر و… می‌توان آنها را با نمای ساختمان منطبق کرد.

در طراحی درب های سکشنال زیر سقفی از فضای سقف پارکینگ برای باز و بسته شدن استفاده شده و می‌توان از نهایت فضای پارکینگ بهره برد.

اولین مطالب آزمایشی من

۴ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۵ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.